Ügyvitel.Net ügyvitel - számlázóprogram, raktárprogram, crm rendszer


Kártyás fizetés szolgáltatója
Az Ügyvitel.Net számlázóprogram, raktárprogram és crm rendszer megvásárolható bankkártyával
Elfogadott kártyák
Az Ügyvitel.Net számlázóprogram, raktárprogram és crm rendszer megvásárolható bankkártyával
 
Ügyvitel.Net ügyvitel - számlázóprogram, raktárprogram és crm rendszer a Google+-on
Ügyvitel.Net
a Google+-on
Egyedi ügyviteli rendszerek

Termékpalettánkban minden vállalkozás megtalálhatja a számára megfelelő funkciókört, legyen szó számlázásról, készletkezelésről, vagy akár ügyfélkezelésről, crmről. A szoftverek számos ügyfél ügyviteli igényeinek figyelembe vételével készültek, és igazodnak a modern kor elvárásaihoz, úgy is mondhatnánk, ideális "konfekció termékek", a legtöbb ügyviteli kérdésre választ adnak. Azonban számos esetben adódhat igény arra, hogy valamilyen "pluszt" szeretne a cég bevezetni, amely megkönnyíti mindennapi munkáját, és így fejlesztésének költsége gyorsan megtérül. Ezekre az esetekre kínál megoldást egyedi szoftverfejlesztési szolgáltatásunk.

Ilyen eset lehet például egyedi számlaképre való igény, speciális blokknyomtató, mobil adatgyűjtő kezelése, automatikus feladás főkönyvi rendszerek felé, rendszerintegráció más, a vállalkozásban használt ügyviteli programmal, webáruházzal, intranetes vagy internetes felülettel.

Esettanulmányaink között példát talál három olyan komplett rendszerre, amelyet Ügyvitel.NET KészletOptimum rendszerünkre alapozva valósítottunk meg, egyedi fejlesztésekkel.

Cégünk költséghatékony egyedi fejlesztést és ügyfélszolgálatot kínál. Az egyedileg fejlesztett szoftverek rendelkeznek bizonyos előnyökkel a dobozos számlázó és raktárprogramokhoz képest, amely előnyöket mindenképp érdemes fontolóra venni. A megfelelő egyedi fejlesztés költségei gyorsan megtérülnek, élőmunkát válthatnak ki, annak rendszeres költségeivel együtt, hiszen az egyedi fejlesztés egyszeri beruházás.

A "megfelelő" ebben az esetben azt jelenti, hogy a fejlesztés pontosan azt az igényt fedi le, amely generálta. Ez talán triviálisnak tűnik, de nem véletlen az, hogy az egyedi fejlesztés fogalmához sokan a "drága", "lassú" szavakat társítják. Az egyedi szoftverbevezetések egy jelentős része elszabadult költséggel, stresszes kollégákkal és kényelmetlenségekkel végződik. E probléma megoldását a folyamatos kétirányú kommunikációban, naprakész mindenki által ismert dokumentációban és a rendszeres konzultációban látjuk.

Munkatársaink közel egy évtizedes tapasztalatára alapozva olyan egyedi kialakítású rendszereket fejlesztünk, amelyek az  igényeknek megfelelően támogatják a vállalkozások hatékony és sikeres működését.

Kérje ingyenes tanácsadásunkat, amennyiben Önnek sajátos rendszerfejlesztési tervei, elképzelései vannak!

Minden jog fenntartva 2017. Ügyvitel.Net Kft.