Ügyvitel.Net ügyvitel - számlázóprogram, raktárprogram, crm rendszer


Kártyás fizetés szolgáltatója
Az Ügyvitel.Net számlázóprogram, raktárprogram és crm rendszer megvásárolható bankkártyával
Elfogadott kártyák
Az Ügyvitel.Net számlázóprogram, raktárprogram és crm rendszer megvásárolható bankkártyával
 
Ügyvitel.Net ügyvitel - számlázóprogram, raktárprogram és crm rendszer a Google+-on
Ügyvitel.Net
a Google+-on
Esettanulmányok

Kedves Látogató!


Esettanulmány oldalunkon folyamatosan bővülő leírásokat teszünk közzé, melyek részletesen bemutatnak egy-egy érdekesebb bevezetést, egyedi fejlesztést, melyek minden esetben az Ügyvitel.NET KészletOptimum készletkezelő és számlázó programra épülnek. Azért tartjuk ezt fontosnak, mert úgy gondoljuk, hogy segíthet a megfelelő számlázóprogram kiválasztásában, az Ügyvitel.Net programjainak jobb megismerésében, vagy ha már használja valamelyik számlázóprogramunkat, akkor annak jobb felhasználását. Ne gondolja, hogy csak mert egy könnyen kezelhető, áttekinthető számlázóprogramot vásárolt tőlünk, ezért az Ügyvitel.Net készletkezelő és számlázó programjai csak keveset tudnának.


1.,  Az első egy olyan számlázóprogram és szerződéskezelő esetet ír le, mely az Ügyvitel.NET KészletOptimum alapjaira lett fejlesztve. Elsősorban olyan ügyviteli területen használható, ahol sok, folyamatos teljesítésű szerződést kötnek és tartanak nyílván. Tipikusan ilyenek a biztonsági cégek, internet szolgáltatók és még sorolhatnánk. Jellemző probléma a nagyszámú, de sok egyedei számlázási probléma, úgy mint a szerződés szüneteltetések kezelése, vagy számla nyomtatása előnyomtatott csekkes A4-es lapra (ahol a számlázó és készletkezelő rendszer tölti ki automatikusan a csekket) . . .


További információkét kattintson a következő linkre: Ügyfélkezelés, számlázás


2., Második leírás egy olyan 3 telephelyes céget ír le számlázóprogram és ügyviteli szempontból, mely boltok esetében részben szükséges a szoros együttműködés, de ugyanakkor fontos az önállóság is. Az Ügyvitel.NET KészletOptimum számlázó és készletnyilvántartó programunk ezt a feladatot is kitűnően ellátja egyedi fejlesztéssel kiegészítve. Ebben az esetben fontos szempont volt a közös cikktörzs, ügyféltörzs, és az összevont számla információk, készlet adatok, mivel központi beszerzés folyik. Ezen felül az az Ügyvitel.NET KészletOptimum CRM modulja is szerepet kapott, bolthálózati hitelkeret kezelés illetve vásárlási szokások elemzése terén.

További információkét kattintson a következő linkre: Telephelykezelés

3., Bolthálózatok: a számlázó és készletkezelő programok egyik komoly kihívása. Egy jól átgondolt rendszer, optimalizálva a kiskereskedelmi értékesítésre, számlázásra, készletkezelésre, kombinálva egy nagykereskedelmi oldalt kiszolgáló, és a boltokat áruval ellátó központtal, mely széleskörű vezetői döntéseket elősegítő statisztikai lekérdező modullal ellátott Ügyvitel.NET KészletOptimum számlázó és készletnyilvántartó program biztosít. A számlázóprogram biztosítja többek közt a központ és a telephelyek közötti árumozgást, mely során a szállítólevél elektronikusan érkezik meg a boltban, ahol ott így a bevételezés egy kattintás, és ez által elkerülhető a téves bevét, sok leltár hiány okozója.

További információkét kattintson a következő linkre: Bolthálózat

Cikksorozatunkat folyamatosan bővítjük, ötletekért, érdekességekért kérjük, látogassa rendszeresen honlapunkat, vagy lépjen kapcsolatba ügyfélszolgálatunkkal.

Minden jog fenntartva 2017. Ügyvitel.Net Kft.