Ügyvitel.Net ügyvitel - számlázóprogram, raktárprogram, crm rendszer


Kártyás fizetés szolgáltatója
Az Ügyvitel.Net számlázóprogram, raktárprogram és crm rendszer megvásárolható bankkártyával
Elfogadott kártyák
Az Ügyvitel.Net számlázóprogram, raktárprogram és crm rendszer megvásárolható bankkártyával
 
Ügyvitel.Net ügyvitel - számlázóprogram, raktárprogram és crm rendszer a Google+-on
Ügyvitel.Net
a Google+-on
NAV Online számla

Kimenő számlák feladása a NAV Online számla rendszerébe

2018. július elsejétől üzemel a NAV Online számla rendszere, amelybe a 100 000 Ft áfatartalmat meghaladó, nem magánszemélyeknek kiállított számlákat kell a számlakiállítóknak feltölteni.
A műveletet a számlázóprogramoknak teljesen automatikusan és azonnal el kell végeznie.

2020. július elsejétől a 100 000 Ft-os korlátozás megszűnik, és minden Magyarországon bejegyzett vállalkozásnak kötelező lesz olyan számlázóprogramot használni, amely ennek eleget tesz. Számlatömb is használható, de ebben az esetben manuálisan fel kell vinni az adatokat a NAV rendszerébe, így a számítógéphasználat számlázáshoz gyakorlatilag elengedhetetlen lesz.

Az Ügyvitel.Net Kft. a NAV Online számla rendszer üzembe helyezése óta működteti rendszerét, és az eltelt közel két évben rengeteg tapasztalatot halmoztunk fel és építettünk be rendszereinkbe a számlafeladással kapcsolatban.
Az adatkapcsolat képességét legkisebb, már 6000 Ft-tól elérhető számlázóprogramunk is tartalmazza.

Így ha olcsó, könnyen használatba vehető, 2020. július elsejét követően is használható számlázóprogramot keres, jó helyen jár!

Amennyiben Önnek már van bevált számlázóprogramja, amit szeretne tovább használni, de nincs megoldása arra, hogy az automatikus számlaküldést 2020. július elsejét követően is megoldja, szintén keressen minket bizalommal, automatikus számlaküldő modulunkat a legtöbb számlázóprogramhoz minimális fejlesztéssel illeszteni tudjuk. További információkért érdeklődjön munkatársainknál a +3630-403-4982-es telefonszámon.


NAV kapcsolatunk üzembe helyezése néhány egyszerű lépésből áll:

1. Töltsük ki a NAV felhasználói adatokat!
2. Rögzítsük fel vállalkozásunk adatait!
3. Számlázzunk! Számlakiállítás közben rendszerünk folyamatosan tájékoztatja Önt arról, hogy a NAV elvárásainak megfelelő-e a megadott adattartalom.

Amiatt sem kell aggódnia, hogy internetkapcsolat hiányában mi történik: amint helyreállt a kapcsolat, az Ügyvitel.Net számlázóprogram automatikusan továbbítja a számlákat a NAV felé.

A felküldött számlák nem csak a NAV oldalán, hanem a számlázórendszerben is folyamatosan megtekinthetők.

Nézzen körül termékeink között, palettánkon a legszükségesebb funkciókat tartalmazó alap számlázóprogram épp úgy elérhető, mint a házipénztár rendszert, költségszámla kezelő modult, leltározást, gyártást is lehetővé tévő komplex ügyviteli rendszer.

Teendők üzemzavar esetén

A NAV üzemzavarok egyik kellemetlen velejárója lehet, hogy a szervernek elküldött számlák némelyike az elutasító válasz ellenére befogadásra kerül, viszont ezt a rendszer nem igazolja vissza a számlázóprogramok felé, amelyek ezért az adatküldést megismétlik, amely adatküldés INVOICE_NUMBER_NOT_UNIQUE üzenettel elutasításra kerül. A számlázóprogramban ilyenkor „Elakadt számlák” hibaüzenet kerül megjelenítésre, és a hibaüzenet az INVOICE_NUMBER_NOT_UNIQUE szöveget tartalmazza.

A problémát a következő módon lehet elhárítani:
1. Jelentkezzen be az onlineszamla.nav.gov.hu címen a fiók fő felhasználójával, mert a művelethez megfelelő jogosultság is szükséges (ha nem tudja, melyik a megfelelő fiók, kérje könyvelője segítségét)
2. Válassza a Számlák/Kimenő számlák menüpontot!
3. Szűrés segítségével keresse ki a problémás számlát, majd az utolsó oszlopban, a műveletek közül válassza a Technikai érvénytelenítést és végezze el. Indoklásban a "NAV üzemzavar" szöveg megfelelő lehet.
4. Az érvénytelenítést a Nyilatkozatok/Adatszolgáltatás érvénytelenítése menüpontban jóvá kell hagyni.
5. Bezárhatja az oldalt, nyissa meg a számlázóprogram NAV számlalistáját (a villogó "Elakadt számlák" menüpontra kattintva).
6. Nyomja meg az újraküld gombot a kérdéses számla sorában.
  

 

További kérdése van?

Akár a témával, akár a számlázóprogramjainkkal kapcsolatban további információval, tanácsadással az alábbi elérhetőségeinken állunk rendelkezésre.

Értékesítés
 info@ugyvitel.net
+3630-403-4982

Ügyfélszolgálat
 support@ugyvitel.net
+3630-582-3457

Minden jog fenntartva 2017. Ügyvitel.Net Kft.