Ügyvitel.Net ügyvitel - számlázóprogram, raktárprogram, crm rendszer


Kártyás fizetés szolgáltatója
Az Ügyvitel.Net számlázóprogram, raktárprogram és crm rendszer megvásárolható bankkártyával
Elfogadott kártyák
Az Ügyvitel.Net számlázóprogram, raktárprogram és crm rendszer megvásárolható bankkártyával
 
Ügyvitel.Net ügyvitel - számlázóprogram, raktárprogram és crm rendszer a Google+-on
Ügyvitel.Net
a Google+-on
Kiemelt ügyviteli témák

Az alábbi pontokban olyan a számlázóprogram­okkal, vagy raktárprogram­okkal kapcsolatos cikkeket olvashat, melyek célja, hogy segítsük Önt az ügyviteli rendszer­ének teljes körű kihasználásában.

A mostantól rendszeresen frissülő kiemelt cikkek készítése során igyekszünk a számlázóprogram­okkal, vagy a számlázó­- és raktárprogram­okkal felmerülő kérdésekre válaszokat adni.

Eddigi cikkek:

Hogy kezeljem a jóteljesítési garancia és garanciális visszatartás tételeit a számlán?

Az Ügyvitel.Net Számla Optimum és az Ügyvitel.Net Készlet Optimum számlázóprogram­okban, amennyiben olyan számlát kívánunk kiállítani, mely tartalmaz jóteljesítési garanciát, vagy garanciális visszatartást, az alábbiak szerint kell eljárnunk:

1. A számlázóprogram elindítása után a beállítások menüpontban bekapcsoljuk a "garanciális és jóteljesítési visszatartás kezelése" funkció­t.

2. Számla készítésekor a visszaigazoló ablakon megadjuk a jóteljesítési garancia, vagy garanicális visszatartás összegét.

3. Ezután kiállítható a jóteljesítési garancia, vagy garanciális visszatartás összegét tartalmazó számla.

Fontos, hogy jóteljesítési garancia fogalma jellemzően több rész­számla egy vég­számla kiállítását feltételezi. Ez esetben a rész­számlák­nál a jóteljesítési garancia összegét negatív előjellel, a vég­számlánál az eddigi összes rész­számlán megadott jóteljesítési garancia összeadott értékét pozitív előjellel kell megadni. A garanciális visszatartás esetében az összeget szintén negatív előjellel szükséges beírni.

További információkét kattintson a következő linkre: Jóteljesítés, garanciális visszatartás

Hogyan tudok etikett­et nyomtatni az ügyviteli rendszer­ből?

Az Ügyvitel.Net számlázóprogram­ok támogatják a lapetikett kezelést is, segítségükkel megoldható az A4-es formátumú címke készítése vonalkóddal, nettó vagy bruttó árral, termékmegnevezéssel. Az Ügyvitel.Net számlázóprogram­ok ezen funkciója ez elsősorban azok számára hasznos, akik csekély mennyiségű címkét állítanak elő, és van türelmük a lapetikett által támasztott számos formázási követelmény megvalósításához.

 Az Ügyvitel.Net számlázóprogram­okból, vagy raktárprogram­okból kinyomtatott etikett­et tetszés, és rendelkezésre álló méret szerint tölthetik fel a szükséges adatokkal (származási ország, egységár, vonalkód/termékkód, megnevezés). Ezek után már csak fel kell ragasztani a kinyomtatott etikett­et az adott termékre és a leltározástól a gyors árellenő rzésig számos célra egyszerű és idő takarékos megoldást használhat.

További információkét kattintson a következő linkre: Etikettnyomtatás

Minden jog fenntartva 2017. Ügyvitel.Net Kft.